Trainingsseminar Sebastiaan Sprengers indeling

Aandkomende zaterdag 24 februari is het zo ver. Sebastiaan Sprengers komt langs om een trainingsseminar te geven aan de leden van Hantei. Iedereen heeft zich kunnen opgeven via een inschrijfformulier. Op basis van kennis en kunde is een indeling gemaakt. Zorg ervoor dat je op de juiste tijden aanwezig bent. Kom je op een later tijdstip? Dan kan je helaas niet meer deelnemen aan de seminar. De indeling is het volgende:

09:30-10:30 uur

Iedereen die niet in de stijlwedstrijdgroep zit op woensdag of zaterdag is ingedeeld in dit uur. Hier zal de focus liggen op de basistechnieken en lagere vormen. Heb je je nog niet opgegeven via het inschrijfformulier? Geen probleem, ook dan ben je in dit lesuur welkom.

10:30-11:30 uur

Dit lesuur bestaat uit de leden van de stijlwedstrijdgroep op woensdag en zaterdag. De focus in dit lesuur zal liggen op het verbeteren van techniek en presentatie en het krijgen van tips om hun wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Dit uur is uitsluitend voor bovenstaande leden. Kom je in dit uur en sta je niet op de lijst? Dan kan je helaas niet meedoen.

11:30-12:30 uur

Dit lesuur is uitsluitend voor geselecteerde leden. Zij zijn hiervan op de hoogte. Zij zijn geslecteerd door de trainer op basis van aanwezigheid, prestaties en algemeen niveau om nog een extra uur training te krijgen.

Als je meerdere uren training hebt is het verstandig om genoeg eten en drinken mee te nemen. Neem ook je familie en vrienden mee om te komen kijken vanuit de kantine. Het belooft een gezellige ochtend te worden. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *