Clinics

Hantei biedt clinics voor verschillende organisaties en doelgroepen. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn of neem direct contact op met:

sportservice@hantei.nl

Voor bedrijven en instellingen

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen cultuur in het omgaan met elkaar. Behalve het werk is er vaak ook aandacht voor de cultuur in het bedrijf. Elkaar op een andere manier leren kennen, voor de vakantie een gezellige afsluiting, samen iets ondernemen, aan teambuilding doen. Mogelijkheden te over.

Ook bij Hantei kunt u hiervoor terecht. Een invulling op maat, elkaars kracht en zwakheid leren kennen, respectvol met elkaar omgaan. Een sportieve ontmoeting vol uitdagingen. Gecombineerd met een lunch of een drankje na afloop. Overtuig u en ga de uitdaging aan.

Meer informatie:
sportservice@hantei.nl

Sportverenigingen

Wil je als sportvereniging of andere sportclub een keer een sportief uitje in je programma wilt opnemen dan is het de moeite waard om ook eens een clinic te volgen bij Hantei. Een keer kennismaken met een hele andere sport kan ook zijn effect hebben op de sport die je zelf beoefent. Je gebruikt andere spiergroepen, je gaat anders met elkaar om. Kortom de moeite waard om het eens te proberen.

Meer informatie:
sportservice@hantei.nl

Sociaal event

Met een besloten groep een sportieve activiteit organiseren. Dé mogelijkheid om met uw vriendenclub iets te ondernemen.

In combinatie met de ruime kantine napraten met een kop koffie of een drankje.

Bespreek je wensen en samen komen we zeker tot afspraken.

Meer informatie:
sportservice@hantei.nl