NK Sparring Den Haag 2020

18-01-2020 door hans.pikkemaat

Team Hantei heeft een goede prestatie neergezet bij het NK Sparring in Den Haag.

Tijmen moest als eerste aantreden tegen Koryo. Het was een spectaculaire wedstrijd die Tijmen nipt won. In de finale kon Tijmen geen vat op de tegenstander van de Tombe krijgen maar toch een mooie zilveren 🥈 medaille.

Malou, kwam om haar titel te verdedigen en trof in de voorronde, de sterke, Celine Bax uit Amersfoort. Malou bood goed weerstand maar verloor haar partij tegen een erg effectieve tegenstander die later Nederlands kampioen werd. Geen podiumplek voor Malou.

Voor Lianne was het de eerste keer om te ruiken aan het NK. Ze moest helaas direct aantreden tegen Europese topper, Amy Mink. Lianne vocht dapper en stoer maar de winst ging naar Amy. Wel een ervaring rijker.

Isabella stond in de halve finale tegen de sterke Bluma Hazenberg van KTA Groningen. Met o.a. de juiste tactiek en vechtershart wist Isabella de halve finale in haar voordeel te vechten.
In de finale trof ze Amy Mink. Isabella vocht goed maar Amy was een maatje te zwaar. Een mooie dik verdiende zilveren 🥈 plek voor Bella.

We willen ook de ouders, zusjes en vrijwilligers bedanken voor de support. Zonder jullie was het nooit zo geslaagd.
Al met al is Team Hantei weer gegroeid en mooie een ervaring rijker.

Zie hier de foto's