Hantei in Italië

12-04-2019 door hans.pikkemaat

Vrijdag 12 april om 7.30 uur vertrokken Laurens Verboom, Erwin Roerink, Dirkje Van Hattem en Danny de la Combé naar Italië voor een bezoek aan Carmine Arbia, een goede bekende van de taekwondo afdeling die al aanwezig was in Oldenzaal tijdens het eerste grote Boeskooltoernooi.

Met zijn dochter Amelia hadden we al een paar zaken afgesproken zodat het een grote verrassing voor hem was om ons weer te zien. Door ziekte kon hij helaas niet bij ons in Oldenzaal aanwezig zijn om samen met ons het 50 jarig jubileum met de club te vieren.

Zaterdag ochtend zijn we samen met Amelia naar het huis van Carmine gegaan met onze Hantei Taekwondo presentatie jassen aan. Het was een emotioneel weerzien ook tijdens de overhandiging van ons 50 jarig jubileum boek waarin hij, zijn vrouw en dochter Amelia ook in staan.

Zoals we gewend zijn van de Italianen werd er s’middags door Carmine persoonlijk een verrukkelijke maaltijd voor ons klaargemaakt. Hij was blij verrast ons te zien er kwamen weer vele verhalen los wat hij en Gerrit Eissink en ook wij allemaal wel niet in de taekwondo wereld samen hadden meegemaakt.

We hebben er met z’n allen een gezellige avond van gemaakt en zondag hebben we weer afscheid van elkaar genomen en naar alle waarschijnlijkheid zal hij eind september weer naar Oldenzaal komen om samen met Hantei zijn verjaardag te vieren.