Judokamp

Judokamp 2023 was weer super! We kwamen vrijdag iets na half 5 aan, waarna de slaapplekken uitgekozen werden en de luchtbedden opgepompt. Na het avondeten was het tijd om de groepjes bekend te maken. Iedere groep mocht zijn eigen vikingschild maken. Nadat de zon onder was, was het tijd voor een dropping. De teams moesten gouden munten langs de vikingposten krijgen. Eenmaal weer terug op de kamplocatie was het tijd voor het kampvuur. Een erg geslaagde eerste dag!

Na weinigslaap zaten we de volgende ochtend alweer vroeg aan het ontbijt, want er stond een ochtend vol spellen op het programma. De teams moesten onder andere katapult schieten, bijl gooien, kanovaren, touwklimmen en een schatkist door een parcours manoeuvreren. Na de lunch was het tijd voor touwtrekken, indian dutch en het vikingspel waarbij een emmer gevuld moest worden met bekertjes water en vervolgens een touwtje moest worden doorgebrand met een zelfgemaakt vuur! We sloten de middag af met heerlijke patat. Die avond was het tijd voor het traditionele boskwartet. De teams moesten 4 dezelfde objecten verzamelen en konden dit doen door deze uit het vak van andere teams te stelen. Het ging er weer fanatiek aan toe! Ten slotte nog een lekker broodje knakworst gegeten bij het kampvuur.

De volgende ochtend was het tijd om de spullen op te ruimen. De punten werden bij elkaar opgeteld: Team 2 onder leiding van Noa was iedereen te sterk af. Het kamp zat er helaas alweer op. We hebben erg veel geluk gehad met het weer. Op naar volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *