Taekwondo Vanentoernooi

Beste Taekwonda’s,

Op zaterdag 20 januari 2024 organiseert Hantei het vierde vaantjestoernooi van een reeks. Een vaantjestoernooi is een recreatief taekwondotoernooi, bestemd voor alle Hantei taekwondoka’s van 6 tot en met 12 jaar tot en met de band geel/groen. Doel van het toernooi is om onze eigen Taekwondoka’s op een ontspannen manier kennis te laten maken met het sparren onder leiding van een echte scheidsrechter.

Het vaantjes toernooi is een terugkerend evenement waarbij kinderen punten bij elkaar kunnen sparen. Met deze punten kunnen vaantjes worden verdiend in dezelfde kleuren als de budoband. Van wit tot zwart. Het ultieme doel is om een trofee bij elkaar te sparen.

Het toernooi is recreatief, en we gaan ervan uit dat iedereen aan het toernooi wil deelnemen. De kosten bedragen € 5,- per kind. Het toernooi wordt gegeven tijdens de lesuren van 08.30u tot 11.30u. We verwachten dat iedereen om 8.00 uur aanwezig is.

Het is van belang dat de deelnemers over de volgende materialen beschikken, namelijk Arm-, Been- en Kruisbescherming. Indien gewenst kan bescherming worden besteld via Hans Pikkemaat. Ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s etc. zijn natuurlijk van harte welkom om te kijken.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 13 januari 2024. Opgeven kan door middel van het invullen van het invulstrookje (hieronder), digitale inschrijfformulier (deze is te vinden in de app of op hantei.nl) of via opgave van de gegevens per e-mail naar: taekwondo@hantei.nl o.v.v. vaantjestoernooi 20 januari 2024.

Het evenement is afgelopen.

Datum

20 jan 2024
Verlopen!

Tijd

08:00 - 10:30

Kosten

€5,00

Locatie

Budovereniging Hantei
Molenstraat 41, 7573 BK, Oldenzaal
Website
https://www.hantei.nl
Categorie