JBN ON Opstaptoernooi

Toernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka.
Lidmaatschap van JBN is bij dit toernooi verplicht, je kunt lid worden via https://www.jbn.nl/kenniscentrum/lidmaatschap-jbn-leden/

Overpoulen: Overpoulen kan (kosteloos) tot uiterlijk zondagavond 23:59 uur voor het toernooi.
Overpoulen op de wedstrijddag is toegestaan, maar kost €5,- en dient ter plekke contant of per pin/QR-code te worden voldaan!

Gradatie: Bij deelname aan de opstaptoernooien, mag de judoka maximaal de groene band hebben. Indien een judoka tussen het opgeven en het opstaptoernooi de blauwe band haalt, kan de judoka helaas niet meer deelnemen aan de opstaptoernooien.

Niveau: Neemt een judoka deel aan een DK (DK-12, DK-15 of DK-18), dan zal deze judoka vaker deelgenomen hebben aan wedstrijden en zal het geen beginnende judoka meer zijn. Coaches zullen erop worden aangesproken als de organisatie merkt dat een judoka te goed is voor een opstaptoernooi. De organisatie wil voorkomen dat een judoka tijdens het toernooi wordt uitgesloten. (Aanvulling vanuit Hantei: dit toernooi is dus niet bedoeld voor judoka’s die naar Emmen, Hoogeveen en Slagharen gaan/gingen).

Toegang:
Kinderen t/m 7 jaar gratis, 8 t/m 15 jaar met een geldig JBN-lidmaatschap gratis, 8 t/m 15 jaar zonder een geldig JBN-lidmaatschap €1,00,
personen van 16 jaar en ouder €2,50

Het evenement is afgelopen.

Datum

20 jan 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00

Kosten

€7,50

Locatie

Sporthal "De Haverkamp"
Stationsstraat 30, 7475 AM, Markelo
Categorie

Organisator

JBN Oost Nederland
Telefoon
0547-363423
Website
http://www.jbn.nl/on/

Andere Organisatoren

Kevin Leuwerink
Email
judo@hantei.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *